5 Projectes en els que col·laborar a la teva manera

A Catalunya, hi ha una gran quantitat de projectes solidaris en els que pots prendre partir i es que, sense enganyar-nos, Catalunya és un dels llocs del país en el que més solidaria es la gent. Et mostrem algunes idees perquè puguis valorar i trobar el teu projecte solidaria adequat.

Projectes solidaris recerca i investigació – la Marató, Fundacions, entre altres

Si el que t’interessa es poder ajudar en el camp de la recerca i de la investigació mèdica, tens una gran quantitat de projectes en els que pots participar. Per exemple, tens la Marató que es fa cada any i on tots els beneficis es destinen a investigacions mèdiques. Cada any es dedica a una malaltia o condició i es fan una gran quantitat d’activitats per tot Catalunya per recaptar fons.

També pots optar per col·laborar enviant un SMS des del mòbil, etc. Hi ha moltes formes en les que pots ser una part activa de la Marató o de les fundacions que financen aquests projectes.

Projectes solidaris personals  – Obra Social La Caixa, els micro-projectes

La Caixa també té un programa dedicat a la obra social i dedica part dels seus beneficis a aquesta. En aquest sentit, pots formar part d’aquesta gran obra social ajudant a persones grans o bé a aquelles que estan en risc d’exclusió social.

Els micro-projectes son projectes que comencen les persones de forma particular per superar una malaltia, recaptar diners per operacions, etc. Aquests projectes son molt simples de trobar i és fàcil ajudar, doncs els donatius solen ser a mida de tothom. Cada persona pot donar el que vulgui, ja que entre tots ho fem tot.

Projectes solidaris pels amants de l’art

Si t’agrada l’art, per exemple, pots participar en una gran quantitat de subhastes en les que els beneficis es dediquen totes als projectes solidaris. En aquest cas, et recomanem que t’assessoris bé sobre el destí dels fons doncs aquests poden ser molt i molt variats i així podràs escollir millor on col·laborar.

Creu Roja: al costat de la gent

Col·laborar amb Creu Roja és també una bona alternativa que tens, ja que hi ha moltes formes de col·laborar amb ells. Per una banda, pots fer petites aportacions mensuals, o bé els pots ajudar amb el teu temps personal en les diferents campanyes que porten a terme. També pots ser donant de sang, i realitzar altres activitats que segur que t’ompliran més del que pots arribar a pensar ara.

Fer esport per una causa

I, si t’encanta practicar esport, per què no fer-ho per una bona causa? En moltes ciutats de tot el territori s’organitzen curses i altres activitats esportives, els beneficis de les quals es dediquen a diferents projectes socials. La teva inscripció es el que es dona al projectes pels que es realitzen i tot el material que es fa servir, així com ampolles d’aigua, etc., es donat per diferents empreses. Aquesta pot ser la teva alternativa ideal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.