Benvinguts a solidaritat catalana

Benvinguts a Solidaritat Catalana, l’espai solidari català on s’aborden temes d’interès social des d’una vessant humanitària, altruista i concienciada.

En aquesta web, compromesa amb el moviment a favor dels drets socials, democràcia real i defensa de la pluralitat, hi podreu trobar notícies sobre tots aquells projectes solidaris que revesteixin interés i que creguem que mereixen ser atesos.

El nostre objetiu és oferir puntualment informació crítica i constructiva sobre totes aquelles iniciatives solidàries, ja siguin públiques o privades, que puguin afegir valor humanitari a la nostra societat catalana. D’aquesta manera, pretenem que també sigui un espai participatiu de debat i opinió, per tal de fomentar la creació de nous projectes que tinguin una finalitat social.

El poble català sempre ha sigut un col.lectiu obert, integrat i amb una forta inquietud humanista i social, pel que el pes de l’esperit solidari a Catalunya és gran. Passant per figures com Vicenç Ferrer o els mecenatges d’Eusebi Güell, aquesta societat ha destacat per la seva forta implicació a nivell nacional i internacional en els afers solidaris.

És per aquest motiu que es feia necessari poder gaudir d’un espai de reflexió on es poguèssin aglutinar i abordar aquest temes de gran interès i impacte en la vida de tots els catalans i la resta de pobles.

La web actualment està en procés d’actualització, però en molt breu podreu tornar a gaudir-ne dels seus continguts. Si mentrestant vols afegir alguna aportació o vols donar a conèixer el teu projecte, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.