Com ser part d’un projecte solidari: troba el que millor va amb tu

Si has estat pensant en la idea de posar un projecte solidari a la teva vida, però no acabes de saber què es el millor per a tu, fer una cerca dels projectes solidaris que tens a prop o bé online es un bon començament. D’aquesta forma, podràs veure tots els projectes solidaris en els que pots ser de gran ajuda i no et quedaràs només amb els projectes de grans “marques” que tenen tota la visibilitat mentre que d’altres lluiten cada dia per trobar persones solidaries que els ajudin en diferents tasques. T’expliquem què has de tindre en compte per trobar el millor projecte solidari per a tu.

Economia o personal: tu tries

El primer que has de tindre en compte és si busques un projecte en el que puguis aportar alguna cosa de tu mateix o bé si busques donar un ajut econòmic. Això es molt important ja que a partir d’aquesta elecció s’obren unes portes o bé unes altres.

Àmbit: geriatria, infantil, pobresa i exclusió social, …

L’àmbit també es un factor a tindre molt en compte, ja que uns projectes van dedicats a una part de la població, mentre que d’altres es dediquen a una altra. Si et preocupa, per exemple, que hi hagin nens desnodrits i sense una educació adequada, un projecte de solidaritat infantil serà la millor elecció per a tu.

D’altra banda, si t’agradaria destinar recursos a la gent gran, passar temps amb ells, etc., un projecte que estigui dedicat a la gent gran pot ser una gran sortida per a tu. A més, tingues en compte que, tant els mes petits com els mes grans, estaran meravellats amb la idea de tindre una persona que es preocupa per ells. T’encantarà viure aquesta experiència.

Investigació i descobriments

La investigació es una de les branques en les que més persones es dediquen i es que, realment, hi ha molt per fer. Hi ha una gran quantitat de malalties per les que encara no hi ha cura i es vetlla per trobar i donar una qualitat de vida a les persones que les pateixen. La teva col·laboració en elles pot marcar una gran diferència en la forma de avançar en el estudi, així com de donar suport a les persones que la pateixen, donar coneixement al món d’ella i de com es senten les persones que estan afectades, etc.

Tens una gran quantitat de camps en els que la teva col·laboració es del tot necessària. Es per això que, si creus que pots ser d’ajuda per algunes persones o amb alguns actes, els projectes solidaris son als que has de dirigir la mirada. Des del projecte més petit al més gran, segur que tots estaran encantats amb la teva presencia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.